BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Spaghettimåtter er din sikre vejviser på byggepladsen

Med spaghettimåtter kan du vise adgangsvejene på din byggeplads på en let og sikker måde. Derudover er måtterne også effektive til at holde snavs og fugt væk fra inden- og udendørs arbejdsområder, da måtternes konstruktion leder vand og snavs væk fra gangarealet

15. oktober 2024

Du kan bruge måtterne direkte på jorden, på gangbroer, trapper og isglatte steder, ja stort set alle underlag, hvor du vil forhindre at du eller dine kollegaer glider.

Vi leverer spaghettimåtterne i ”Gottfred orange”. Farven på måtterne markerer tydeligt adgangsvejene på byggepladsen og sikrer at du og dine kollegaer så at sige er på rette vej.

Alternativ til vejsalt
Måtterne er skridhæmmende og hjælper til at forebygge faldulykker og arbejdsskader, når du og dine kollegaer færdes på jobbet.
Den skridhæmmende funktion gør måtterne til at godt alternativ til vejsalt på adgangsvejen når vinter og frost sætter ind.

Måtterne er lette at rengøre og kan dermed også bruges flere gange.

Former sig efter underlaget
Spaghettimåtten er produceret af blød PVC og på grund det fleksible materiale er det let for dig at arbejde med udlægning af måtten.
Det bløde materiale gør at måtten former sig efter underlaget, når du lægger den ud – det er smart, specielt når du lægger måtten ud på ujævne overflader.

Let og hurtig udlægning
Vi leverer spaghettimåtter i ruller á 1 x 10 meter og med en vægt på kun 1,8 kg/m2 er vores måtter supernemme og hurtige at lægge ud.

Specifikationer

  • Materiale: PVC
  • Tykkelse: 9 mm
  • Bredde: 1 meter
  • Længde: 10 m
  • Vægt: 1,8 kg/m²

Se mere om sikkerhedsprodukter her:
Sikkerhedsmateriel til byggepladser

Salg - Rådgivning - Levering
Ræk ud til vores salgs- og rådgivningsteam hvis du vil vide mere om vores spaghettimåtter.

Ræk ud til vores salgs- og rådgivningsteam

Nyhedsliste