Produkter og professionel rådgivning fra fagfolk til fagfolk.

Fra producenten til storentreprenøren – Gottfred Petersen leverer alle de produkter og al den rådgivning, du har brug for til dit byggeri eller din produktion. Med mere end 50 års praktisk erfaring ved vi, hvad du taler om, og vi kender dine udfordringer.

Det er os, du skal ringe til, når du har brug for:

  • Betonrelaterede produkter til byggeriet
  • Konstruktionsprodukter til industriens producenter
  • VVS-produkter til de danske VVS-grossister
  • Personligt sikkerhedsudstyr og værnemidler til alle brancher


Vi kender din branche og dine udfordringer

Gottfred Petersens medarbejdere er kendetegnet ved deres brede praktiske erfaring fra industrien og byggeriet. Det er engagerede fagfolk, der kender din branche indefra og derfor forstår de mangeartede udfordringer, du står over for i det daglige.

Fire afdelinger – tusindvis af produkter

Vi er specialister inden for de fire nedenstående afdelinger og tilbyder dig tusindvis af produkter. De fleste er oplistet her på siden. Er der noget, du ikke kan finde — eller ikke kan huske navnet på — så ring endelig. Vi finder det eller skaffer det til dig.

  • Byggeri
  • Plast/industri
  • VVS
  • Værnemidler

Vil du bestille en vare? Ring til os. Vi pakker og sender ordren, så du har den i morgen

Dag til dag levering

Byggeri

Støbe- og betonarbejde er et af vores absolutte specialer. Vi har løst mange og forskelligartede opgaver inden for dette felt i en årrække.

Klavs Moesgaard Hansen Salgschef
M: +45 2687 7202 E:
Lad mig ringe dig op:

Plast/industri

Vi tilbyder tusindvis af produkter til industrien, og efter behov sprøjtestøber vi gerne selv. Dét vi ikke har, kan vi skaffe dig. Du går hverken forkert eller forgæves hos os.

Ulrik Mogensen Salgschef
M: +45 4082 7704 E:
Lad mig ringe dig op:

VVS

Vi har fagmandens øje for de bedste VVS-produkter til den skarpeste pris. Vi har mange hundrede varenumre og reservedele af høj kvalitet. Alt sammen en del af det gode håndværk.

Ulrik Mogensen Salgschef
M: +45 4082 7704 E:
Lad mig ringe dig op:

Værnemidler

Vores brede sortiment af værnemidler yder effektiv beskyttelse fra top til tå. Vi forhandler udelukkende anerkendte mærker.

Henrik Damm Salgschef
M: +45 2687 7220 E:
Lad mig ringe dig op: