BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyheder

  • Vandtætning af bevægelsesfuger på store tagflader

    02. april 2024

    Bevægelsesfuger spiller en vigtig rolle, når bygningskonstruktioner bevæger sig ved påvirkning af kulde og varme.


  • Sikkerhedsmateriel til byggepladsen

    19. marts 2024

    Hvert år sker der faldulykker på byggepladser, hvor medarbejdere kommer til skade, bliver invalideret eller i værste tilfælde afgår ved døden. Vi hjælper dig til at forebygge denne type ulykker på din byggeplads.


  • Fugt- og vandtætningsløsninger

    20. februar 2024

    Vores alsidige produkter er skræddersyet til at håndtere en bred vifte af opgaver inden for vandtætning og reparation af beton, blokværk og murværk. Som en ekstra gevinst får du en række produktfordele


  • Fra affald til afstandslister

    06. februar 2024

    Vores afstandslister er fremstillet af 100% genanvendt plast og producenten har taget den grønne førertrøje på, når det gælder brug og produktion af genanvendte materialer.


  • Kan en vandtætningsmembran reparere sig selv?

    30. januar 2024

    Det korte svar er JA – se og læs mere nedenfor.


  • Tæt beton er toppen

    23. januar 2024

    BETOCRETE en permanent og integreret vandtætning, der kan forlænge betonkonstruktioners levetid med op til 30 år


  • Gør EPD'er til en integreret del af dine byggeprojekter

    18. januar 2024

    Kend miljøpåvirkningen på udvalgte produkter - Se EPD´er på vores website.


  • Stremaform® forskallingssystemer

    10. januar 2024

    Stremaform® er en permanent støbeskelsforskalling, som du kan bruge i bundplader og vægge. Stremaform® indsættes mellem de to lag armering i konstruktionen.


  • Vi forenkler dokumentationen

    21. november 2023

    Gør bæredygtighed til en integreret del af dine byggeprojekter med vores afstandsholdere i stål!


  • Voksbaseret Curing

    14. november 2023

    Udtørringsbeskyttelse til frisk beton og med en curingeffekt over 90%.


  • Opdateret online produktkatalog

    Byggeri 22. september 2023

    Hos Gottfred Petersen kan du vælge mellem tusindvis af produkter til byggeri og få dem leveret fra dag til dag. Du finder mange af produkterne på vores hjemmeside eller i vores online katalog, som vi netop har opdateret.


  • Støbeplader til forskalling

    Byggeri 13. september 2023

    Støbeplader i polypropylen er et økonomisk attraktivt alternativ til standard krydsfiner eller stålforskalling. En besparelse på op til 60% er ikke ualmindelig.



  • Finn finder hjem

    30. marts 2023

    Finn Enevold Jensen er medio marts tiltrådt som ny indkøbschef i byggeri-afdelingen hos Gottfred Petersen.


  • Tætning af rør- og kabelgennemføringer

    Byggeri 09. februar 2023

    Med NOFIRNOs® hylser får du en permanent vand- og gastætning af rør- og kabelgennemføringer, som er super nem at arbejde med.


  • Gottfred Petersen A/S hjælper sine kunder med at leve op til nye klimakrav

    Byggeri 02. februar 2023

    Komplekse regler inden for bæredygtighed er en udfordring for byggebranchen. Det betyder, at en handelsvirksomhed som Gottfred Petersen A/S i Middelfart i stigende grad påtager sig rollen som ekspertrådgiver over for sine kunder.


  • Hurtig og nem montering af vandtætningsmembran

    Byggeri 11. januar 2023

    Vi er glade når vi leverer produkter, som hjælper til at gøre vores kunders byggeprojekter så lette som muligt. Forleden bidrog vi til glæden, da vi med vores Volclay Voltex membran lettede arbejdet med en vandtætningsopgave på et stort byggeri på Odense Havn.


  • Er din byggeplads klar til vintervejr?

    Byggeri 03. november 2022

    De lave temperaturer her i vintermånederne kan give udfordringer på din byggeplads og i nogle tilfælde betyde stop i byggeriet.


  • Ebbe og Michael ved hvordan den skal skæres

    Byggeri 19. september 2022

    Hils på Ebbe og Michael – Gottfred Petersens to skarpe skæremestre. De to gutter er glade fordi at vi netop har opgraderet vores gode gamle trofaste skærebord, til en ny version 2022. Opgraderingen af skærebordet betyder, at vores medarbejdere oplever en markant lettere håndtering af det neopren og kantisolering, som vi her på stedet klargør og skærer i fix-mål, efter vores kunders ønsker.


  • Ny afstandsliste letter arbejdet ved betonstøbning

    Byggeri 13. september 2022

    Arbejder du med støbning og vandret armering, så bliver du glad for denne nyhed! Hos Gottfred Petersen præsenterer vi en helt nye afstandsliste, UPRO PLUS, som tilbyder dig en række fine fordele, når du støber.


  • Vores 12-tons justerbrikker er ældningstestet hos DTU

    Byggeri 07. september 2022

    Justerbrikker skal være stærke og pålidelige, da de bruges til opklodsning og justering af tunge betonelementer eller bygningsdele, som for eksempel præfabrikerede badekabiner eller stålkonstruktioner.


  • Orange kæmpe på vej på job!

    Byggeri 24. august 2022

    Endnu en stor betonspand er på vej fra vores lager til en kunde på Sjælland - og vi leverer gerne en til dig også.


  • Velkommen til tre nye medarbejdere

    13. juni 2022

    Vi har fuld fart på hos Gottfred Petersen, så i løbet af årets første måneder har vi budt velkommen til Kenneth, Kristine og Morten, som er blevet en del af vores BYG-afdeling.


  • Gottfred Petersen A/S er blevet medlem af Rådet for Bæredygtigt Byggeri

    Byggeri 18. maj 2022

    Gottfred Petersen A/S er blevet medlem af Rådet for Bæredygtigt Byggeri, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggeriet på tværs af alle aktører. Rådet for Bæredygtigt Byggeri ønsker aktivt at arbejde for at nedbringe den klima-, miljø- og ressourcemæssige påvirkning, byggeriet står for og organisationen har eneret til at administrere og videreudvikle den danske certificeringsordning DGNB for bæredygtigt byggeri og byområder.


  • Stærk international og kommerciel profil til bestyrelsen i Gottfred Petersen A/S

    09. maj 2022

    PRESSEMEDDELELSE: I forlængelse af et planlagt generationsskifte og en veldefineret vækststrategi, bliver Gottfred Petersen A/S’ bestyrelse suppleret med endnu et medlem. Vi byder velkommen til Jan Ellegaard, CEO for Kohsel A/S ...


  • 2022 byder på generationsskifte i Gottfred Petersen A/S

    14. januar 2022

    PRESSEMEDDELELSE: 2022 byder på ændringer i både direktion og bestyrelse i handelsvirksomheden, Gottfred Petersen A/S, i Middelfart.


  • Helle tager rådgivning i vandtætning og injicering af beton til et nyt niveau!

    Byggeri 06. december 2021

    Gottfred Petersen A/S har 60 års erfaring som grossistvirksomhed til danske entreprenører og producenter af betonelementer. Med ansættelsen af Specification- and Project Manager, Helle Larsen, tager de rådgivning om vandtætning og injicering af beton til et helt nyt niveau.


  • Mød dit nye team i Byggeri på Sjælland!

    Byggeri 23. september 2021

    Dit nye Gottfred Petersen-team på Sjælland gør din hverdag lettere ved at være lige præcis dér, hvor du er. Vi er synlige på byggepladserne. Og så er vi til at få fat på. Læs med og mød teamet …


  • En veldefineret vækststrategi gør, at Gottfred Petersen A/S henter nye stærke kræfter ind i virksomhedens daglige ledelse

    30. september 2020

    PRESSEMEDDELELSE: Den 1. oktober 2020 tiltræder Michael Nielsen stillingen som COO og overtager dermed den daglige drift af Gottfred Petersen A/S fra virksomhedens Adm. direktør og ejer, Paul Enevold Jørgensen. En ansættelse, som er resultatet af en årelang vækststrategi.


  • Vi er verdensmestre i hurtig levering! Og vi afslører gerne hemmeligheden bag

    14. september 2020

    På trods af COVID-19’s indtog har vi modet til at lægge varer på lager! Et mod, der pt. udgør et tocifret millionbeløb og som er årsagen til, at vores leveringsevne ud til dig rammer +97 %, imens vores samlede leveringsevne er +99 %, når du henter dine varer hos os. Det er vores eksistensberettigelse. Du får de varer, du efterspørger, i de rette mængder – leveret til rette tid!


  • Du finder Danmarks mest solgte fordelerrør blandt vores VVS-produkter!

    VVS 29. juni 2020

    "Vidste du, at det mest solgte fordelerrør i Danmark, er designet og produceret af VVS her hos Gottfred Petersen?" spørger Susan-Ann Sundgaard, som er Key Account i VVS-afdelingen. - Det er faktisk også et af vores mest sælgende VVS-produkter til grossisterne, og så er dét det første af sin slags, der bliver godkendt til drikkevand. Læs med ... ↓


  • Zemseal®│Sådan sikrer du din betonkonstruktion UNDER terræn imod fugt- og vandindtrængning i hele bygningens levetid!

    Byggeri 14. maj 2020

    Ligesom der er forskel på biler, er der forskel på membraner til vandtætning! Du kan sagtens komme fra A til B i en Up!, men sidder du bag rattet i en Touareg Elegance fra VW vil oplevelsen unægteligt være anderledes. Nogle vil endda sige bedre … Taler vi om membraner, er der lige så stor forskel. Læs med ↓


  • Vi har plast i årerne hos GP INDUSTRI! Og vi er vilde med det!

    Industri 01. april 2020

    Gottfred Petersen har altid været kendt for plast! Og vores gamle renommé om, at vi kan skaffe eller udforme stort set alting i plast, lever i bedste velgående. Vi ér ALT i afdækningspropper, dupsko, plastemner, plaststykker og folier. Plast er vores fundament og dét, vi står på. Vi er også bare meget mere … Læs med ↓


  • PORTRÆT: Salg er Susannes hjertebarn!

    Industri 06. september 2019

    Det er ikke mere end ét år siden, Susanne Rytter Madsen beslutter sig for at prøve noget nyt! Heldigvis stadigvæk som en del af vores team her i Gottfred Petersen Industri. Susanne har nemlig 35 års salgserfaring som intern sælger og et helt særligt tag på sine kunder, du ikke bare opbygger over natten …


  • Kundeportræt: Fra lille lokal producent af kælke til international eksportsucces med 50 lande i bogen

    Industri 06. juni 2019

    Du kender den: Den klassiske røde, trehjulede cykel med lad, som har været en fast bestanddel af vores legeunivers i snart 60 år. Den cykel, som mange danskere kender som ”min første cykel”, og som nu er ved at blive et nationalt ikon. Men at Winther overhovedet eksisterer og bliver til den eksportsucces, virksomheden er i dag, bygger på en skæbnesvanger ulykke …


  • Sådan mindsker du dit varmetab, energiforbrug og forbrug af varmt vand med GP isoleringskapper til GP fordelerrør

    Industri , VVS 08. maj 2019

    - De rør, der løber i dit gulv og i dine vægge, er isolerede for at holde på varmen. Det skal de være. Det er vedtaget ved lov. Men når det varme vand rammer dine fordelerrør, møder vandet oftest ingen isolering. Hverken i det private hjem eller i industribygninger. Det betyder, at det varme vand, du får fra din varmtvandsbeholder eller varmeveksler ikke er nær så varmt, som det burde være, når vandet når til dit køkken, bad eller bryggers, fordi det taber temperatur på sin vej igennem ikke-isolerede fordelerrør, pointerer Anders West Matthiesen, Salgskonsulent ved Industri & VVS hos Gottfred Petersen A/S. Læser du med, fortæller Anders mere om, hvilke energivenlige og økonomiske gevinster, der er, ved at isolere dine fordelerrør …


  • 2 nye strittekasser med BST550 stål i typerne Plexus og Pyraplex

    Byggeri 06. november 2018

    Hos Gottfred Petersen A/S forhandler vi nu 2 nye typer armeringstilslutning eller strittekasser, som vi kalder dem, leveret med BST550 stål, som alternativ til strittekasser med BST500 stål.


  • En stor kundetilgang siden årsskiftet fortæller os, at alle former for afdækning til overfladebehandling er efterspurgt!

    Industri 06. september 2019

    Maler du elementer til industrien? Coater, sandblæser, pulverlakerer eller metalliserer du, er afdækning ikke fremmed land for dig. Spørgsmålet er nu, hvordan du afdækker og hvilke materialer, du bruger til det? Læs med …


  • Stærkt samarbejde mellem KYOCERA UNIMERCO FASTENING og Gottfred Petersen A/S

    Byggeri 13. marts 2018

    Vi har indgået en aftale med KYOCERA UNIMERCO FASTENING. Den nye aftale betyder, at vi fremover har alt under ét tag til kunderne inden for bindeopgaver.


  • Den lille prop med den store betydning

    Industri 22. januar 2018

    Den ser ikke ud af meget, sådan en plastprop. Men hvis ikke den fandtes, kunne Vestas og en lang række andre danske virksomheder ikke eksistere.